👈 فروشگاه فایل 👉

دانلود پاورپوینت با موضوع كاربرد امولسيفاير

ارتباط با ما

... دانلود ...

دانلود پاورپوینت با موضوع كاربرد امولسيفاير

دانلود پاورپوینت با موضوع كاربرد امولسيفاير،

در قالب ppt و در 13 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه

كاربرد امولسيفاير

امولسيفايرهاي مورد استفاده در مواد غذايي

نحوه تشكيل امولسيونها

مكانيززم هاي مربوط به ناپديداري امولسيون ها

كاربرد امولسيفايرها در شير و فرآورده هاي آن

كاربرد امولسيفايرها در فرآورده هاي قنادي و شكلات

بيوامولسيفايرها و كاربرد آنها در صنعت

تقسيم بندي امولسيفاير از نظر ساختماني شيميايي

عملكرد امولسيفايرها در مواد غذايي

بخشی از متن پاورپوینت:

امولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان شروع به فرآوري واد غذايي كند وجود داشته اند به عنوان مثال شير يك امولسيون/ كلوئيد طبيعي است كه در آن يك قطره چربي توسط غشاي گلبول چربي احاطه و پايدار شده است كره و بعضي از سس هاي ابتدايي اولين مواد غذايي بودند كه براي بهبود طعم و كمك به فرآيند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسيون كننده هاي طبيعي مانند پروتئين ها و فسفوليپيدهايي شير و تخم مرغ اولين تركيباتي بودند كه به صورت عمودي مورد استفاده قرار مي گرفتند توسعه تكنولوژييهاي غذايي مصنوعي شد. امولسيون كننده ها به دو صورت يوني و غير يوني هستند كه خود گروهي يوني شامل سه نوع كاتيوني، آنيوني و آمفوتري مي باشد عيب اصلي امولسيون كننده هاي يوني اين است كه مي توانند با يونهاي مختلف وارد واكنش شده و تشكيل كمپلكس داده كه در نتيجه قدرت امولسيون كنندگي را كاهش مي دهد برعكس ظرفيتي وارد واكنش نمي شوند از اين نظر به ميزان وسيعي در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند.

و  . . .

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت چشم انداز 2020 مالزی فایل پاورپوینت بررسی و تحلیل سد شهریار پاورپوینت تحلیل استراتژیک بازار مسکن تحقیق درباره مجسمه‌سازي کار تحقیقی انحلال و تصفیه شرکتهای تعاون